Conexiuni

O sursă de încredere

Autori 2012

Cătălina Berbecaru

Catalina BerbecaruUn proverb japonez spune: “Când caracterul unui om nu îţi este foarte clar, atunci uită-te la prietenii lui”. Persoanele ce mă înconjoară sunt deosebite. Deşi îmi pot număra prietenii pe degete, pot afirma că aceştia mă completează. Nici nu există destule cuvinte pentru a-i caracteriza. Ca fiinţe raţionale, ne petrecem întreaga viaţă căutând acel loc al nostru în lume. Pe parcursul acelui drum întâlnim tot felul de persoane, care vin şi pleacă. Dar există şi acele persoane care rămân şi te acompaniază până la final de drum. Pe unii i-am gasit. Pe alţii sper să-i găsesc.
Despre realizările mele de până acum, pot spune că am absolvit Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul SNSPA, fiind în prezent studentă în cadrul Masteratului de Management şi Comunicare în Afaceri. Pe viitor doresc să urmez o carieră în domeniul relaţiilor publice şi să acumulez cât mai multe informaţii, care să mă ajute să avansez pe plan profesional.

Dani Sandu

Dani Sandu

Dupa ce am absolvit Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA, am primit o bursa Fulbright în Statele Unite, unde am absolvit un Master of Arts in Political Science la University of Cincinnati, Ohio cu GPA 3.99/4.00. Pe lângă educația academică primită în mulți ani de școală, am acumulat și destui ani de educație profesională în campanii electorale, campanii de advocacy și articole jurnalistice scrise în România sau SUA.

În 2012 am lucrat pentru Organize for America Ohio, campania de realegere a lui Barack Obama în statul Ohio din postul de Field Director. Pe lângă partea de “cum” se schimbă lucrurile, am învățat și continuu să învăț și să înțeleg în fiecare zi “de ce eu?”, ”de ce acum?” și “de ce schimbare?”.

Elena Cazan

Elena CazanSă te prezinţi este, uneori, un lucru dificil de făcut. Despre mine pot spune că sunt absolventă de SNSPA, Relaţii Internaţionale şi Studii Europene, dar că sunt mai atrasă de partea de comunicare din ştiinţele politice.
Consider că educaţia nu se opreşte la forma de învăţământ absolvită (colocvial la câte clase ai), ci că trebuie să învăţăm continuu, nu numai teorie, dar şi lecţii de viaţă. Dintotdeauna am fost atrasă de lectură. Poate de aceea sunt o fire foarte comunicativă. Scrisul “l-am practicat” mai mult forţat, sunt mai degrabă meditativă decât scriitoare. De un timp am devenit interesată de fenomenul social media şi de cum poate fi el exploatat, şi de atunci sunt la curent cu tot ce se schimbă în acest domeniu.
Privesc totul critic, iar, de aceea, pentru mine orice are o poveste. Uneori mai simplă, alteori mai complicată. Nu-mi plac limitările şi încerc mereu să impun o perspectivă personală asupra oricărui subiect abordat. Consider că orice “descoperi” singur va rămâne neşters şi că trebuie să înveţi totul din dorinţa de a afla sau de a te perfecţiona, nu forţat.

Iuliana Zaharescu

Iuliana Zaharescu

 

Licenţiată în Comunicare şi Relaţii Publice şi actual studentă la Masteratul Brand Management şi Comunicare Corporatistă din cadrul SNSPA, îmi place să cred că dezvoltarea personală face parte din activităţile zilnice.

Mă caracterizează optimismul, dinamismul, umorul şi corectitudinea faţă de mine şi ceilalţi şi mă pasionează călătoriile, lumea sportului şi cea a muzicii.

Bucuria se conturează şi se transmite zâmbind, iar asta îmi stă în fire.

Claudia Ganea

Claudia Ganea

Dacă aș începe cu facultatea absolvită  – Comerț, ASE – cariera pe care am ales-o, în finanțe, și masterul pe care îl urmez acum la SNSPA – Comunicare, mai mult ca sigur nu ați vedea legătura dintre ele; poate că nici nu este una evidentă, însă îmi place să combin lucruri diferite pentru a vedea ce iese – bun sau rău.

Uneori mai condimentez cu ceva fotografie sau diferite activități de voluntariat, alteori mă duc la diferite conferințe de marketing și social media sau la ateliere artistice.

Și așa viața parcă este mai colorată. Eu sunt Claudia, încântată… :)

Denisa Visineanu

Denisa Visineanu

Sunt masterandă în anul I la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice, specializarea Management şi Comunicare în Afaceri şi în continuare sunt din ce în ce mai uimită de câte pasiuni pot să încapă într-un suflet de om.

În ceea ce mă priveşte, cea mai mare pasiunea a mea sunt oamenii şi încerc să cunosc câte puţin din toate persoanele care mă înconjoară şi să mă inspir din fericirea şi trăirile lor.

Mă caracterizează curajul, ambiţia şi îmi place să duc la bun sfârşit tot ceea ce încep.

Maria Corina Miroiu

Corina Miroiu

Corina…Miroiu Corina – două mâini de lut sculptat profund însufleţit sau altfel spus, uşor spre registrului clişeistic: „esenţele tari se ţin în sticluţe mici“. Două mini-descrieri pe care le-am auzit, şi încă le mai aud, destul de des la adresa-mi.

De crezut au ba?! Greu de spus dacă punem în balanţă opoziţiile deja consacrate: „Tu te cunoşti cel mai bine“ vs. „Lasă-i pe ceilalţi să spună ce calităţi şi ce defecte ai“; eu spun că de data asta au nimerit-o, în majoritatea dăţilor aşa mă văd şi eu. O fată micuţă, slăbuţă, inimoasă, ambiţioasă, perseverentă şi, îmi place să cred că, şi creativă. Masterandă în anul II la Brand Management şi Comunicare Corporatistă, o oprire proactivă în drumul către împlinirea unei dorinţe: un comunicator de succes.

Victoria Dodita

victoria doditaAbsolventă a Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice SNSPA, actualmente masterandă în anul al II–lea în Comuncare Politică şi Marketing Electoral. Ambiţioasă, sinceră, veselă… Îmi place să scriu, din păcate însă nu ofer suficient timp stiloului meu recent achiziţionat (se pare ca îmi place să-mi aducă aminte de copilărie şi clasic). Ador regulile. Implicată. Recunosc că nu aş reuşi nicioadată să scriu în stilul formal, deşi acum dă bine formalul…
Îmi place să văd că lucrurile pot fi mai bune și îmi place să le construiesc așa. Nu suport toanele, știind că toate se pot rezolva cu mai multă răbdare și străduință și totuși sunt tolerantă… Încerc să înțeleg oamenii,se spune că sunt pentru mine ca o carte deschisă… și totuși am fost dezamăgită de unii… Adun cu înfometare fiecare secundă de timp liber petrecut cu cei dragi, pentru că este reţeta ce negreşit mă face fericită. Visez şi acţionez zi de zi pentru că toţi avem o şansă de a face în viaţa asta ce ne place şi ne reprezintă şi vreau să mă asigur că pe-a mea o s-o obţin negreşit!

Alice Constantin

alice constantinIubesc psihologia, afacerile, moda, oamenii, călătoriile. Sunt o tânără femeie de afaceri în domeniile de organizări evenimente, educaţie organizatională şi în sectorul agricol.

Consider că mediul cu cel mai mare potential de dezvoltare personală şi profesională este cel al propriilor afaceri. Am absolvit anul acesta Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale din cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti. În prezent urmez cursurile a două masterate din cadrul SNSPA, Management şi Comunicare în Afaceri şi Comunicare Managerială şi Resurse Umane. Iubesc tot ceea ce fac, iar asta îmi dă o energie extraordinară!

Mari Mirzanca 

Sunt licențiată în Științe Politice și în Marketing, masterandă în Comunicare politică și în Relații internaționale și comunicare, pasionată de tot ceea ce înseamnă studiul vieții politice, deoarece am convingerea că, noi, tânăra generație reprezentăm viitorul României.

Sunt o persoană foarte muncitoare, sensibilă, optimistă și responsabilă, căreia îi plac provocările, pentru că mă solicită într-un mod diferit de fiecare dată și îmi place să îmi descopăr noi limite.

De asemenea îmi place să mă implic în lucrurile care sunt importante pentru mine și cei din jurul meu.

Carmen Ghia

Carmen Ghia

 

Sunt specialistă în despicarea firului în 4 și căutarea sensului pierdut.

Din postura de luptătoare de guerrillă în tabăra ONG-istă, mă delectez zilnic cu scrieri de bine, abordări de jurnaliști și proiecte valoroase cu oameni și pentru oameni.

Pentru detalii din seria normalitate, cu alte ocazii.

 

Alexandra Tudor

Masterandă în anul II la Brand Management și Comunicare Corporatistă, m-am provocat să scriu pentru revista Conexiuni pentru a-mi domoli pasiunea pentru vizual și pentru a le da o șansa binemeritată cuvintelor.

Alături de câțiva prieteni am pornit propriul nostru butic de creație, îmi îndrept eforturile spre o carieră în marketing, învăț zilnic despre puterea online-ului, iar pe alocuri visez la a deveni fotograf.

 

 

Ruxandra Dumitru

Ruxandra Dumitru

 

 

 

 

După cum a spus Goffman, prezentarea despre tine însuți este o poveste despre o mască.

Ionuț Maxim

Ionut MaximÎmi place să observ mai mult decât să mă implic. În fiecare zi stau câteva minute şi mă gândesc la viteza lumii în care trăim şi oftez. Nu mă iau prea în serios.

Comments are closed.

Subscribe to email feed

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter

Twitter updates

No public Twitter messages.