Conexiuni

O sursă de încredere

Autorii, în ordine aleatoare…

 

Galina Pinteac

Mă numesc Galina Pinteac și atunci când trebuie să mă prezint mă simt în dificultate. Cu siguranță, sunt prea multe de zis…Însă modestia nu mă lasă. Pe această pagină însă, îmi las inspirația să se joace. Așadar, sunt o persoană atrasă de științele umaniste, de aceea îmi place să scriu și să citesc. Domeniul meu de preocupare este studiul fenomenului de personal branding. Îmi place tot ce presupune acest “curent” și zi de zi încerc să ma auto-perfecționez și să creez suficiente premise pentru a scoate la suprafață, cândva, un brand personal cunoscut. Planul meu pe viitor este sa lucrez în PR, iar în timpul liber mi-ar plăcea să particip la conferințe menite să ajute oamenii să își gestioneze corect imaginea lor publică.

Dumitrița Hîrtie

Am absolvit Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice, S.N.S.P.A, ca mai apoi să mă întorc pe băncile facultăţii pentru masteratul de Brand Management şi Comunicare Corporatistă, din cadrul aceleaşi universităţi. Domeniile mele de interes sunt comunicarea intra- şi interumană, povestea – ca vehicul al dezvoltării umane, retorica, şi lista este deschisă.  Îmi întregesc pregătirea în mod constant, atât în ţară cât şi în străinătate, întrucât încă nu am cunoscut limitele cuvântului “suficient”.
Lucrez în telecomunicaţii, abordând domeniul într-un mod uman, deşi, se pare că tehnologia abordează omul mai bine decât ar putea-o face însuşi cel din urmă.
Citesc cu nesaţ despre lucrurile care-mi plac, şi admir, deopotrivă, oamenii ce reuşesc să-mi fie exemple şi modele, în activităţile de peste zi, de toate zilele.
Rădăcinile viitoarei mele cariere profesionale îşi găsesc, cel mai probabil, originea în profesia de jurnalist, în cea de om al justiţiei, sau om al scenei publice. Unele rădăcini au murit, altele au devinit mai puternice. Sunt doar curioasă, florile în ce anotimp vor înflori?

Diana Oros

Sunt pasionată de literatura universală  și de pictură, și iubesc să călătoresc. Am dezvoltat de mică o afinitate pentru lumea artei, în care m-am inițiat prin muzică. Treptat, mi-am descoperit o latură mai analitică a personalității. Astfel, am ajuns să fiu din ce în ce mai interesată de spațiul comunicării și mi-am părăsit orașul natal pentru a o studia mai aprofundat. Am obținut o diplomă de licență la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA, iar în prezent urmez cursurile unei masterat de Management și Comunicare în afaceri la SNSPA. Doresc să urmez o carieră în domeniul relațiilor publice sau a protocolului instituțional, iar pe viitor intenționez să scriu o carte.

Valentina Volcinschi

Pe eticheta virtuală primită cu mare tam-tam acum vreo 4 ani scrie ”copywriter”. Cam pretențios… Mie-mi place să-i spun ”povestaș”. Căci asta fac în fiecare zi, de dimineață până seara, de la București până în Narnia, la birou și în metrou: construiesc povești și personaje, intrigi, scene și finaluri dramatice. Și cum, în zilele noastre, poveștile iau forma reclamelor care ne întrerup filmele când ne e lumea mai dragă… nu e de mirare că m-am lipit de publicitate ca scaiul, încercând să-i adaug câte-un strop ”Disneyan”, care merge și la minte, și la inimă.

În povestea ”Conexiuni” am intrat cu mare entuziasm și dorință de a vă împinge și pe voi să vă descoperiți potențialul și să-l transformați nu în Happy End, ci în Magic Beginning.

Sbarcea Andreea

Am absolvit Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice, în prezent sunt studentă în cadrul Masteratului de Management şi Comunicare în Afaceri.

Sunt continuu interesată de diverse domenii de activitate – politică, chimie, medicină, sistemul financiar, marketing, artă, filosofie –  astfel că de-a lungul anilor, consider că am atins un nivel cultural care îmi permite să analizez evenimentele dintr-o perspectivă obiectivă. Ultima pasiune este cultura sud coreeană. Aşadar, la fel că sud coreenii care au ajuns printre primele puteri economice într-o generaţie, lucrez pentru a-mi continua dezvoltarea într-un ritm alert.

Miruna Popazu

Sunt studentă la master în anul I și studiez brand management și comunicare în afaceri. Din punct de vedere profesional, mă completează perfect domeniile ca relații publice și marketing. În special, îmi îndrept atenția către strategiile de brand și modalitățile de răspândire a mesajelor utilizând canalele de comunicare corespunzatoare pentru a menține brandurile în atenția publicului țintă. Din punct de vedere personal, iubesc călătoriile, îmi place să fac sport și ador culoarea verde. În ultima vreme, am făcut o pasiune din participarea la competiții organizate de către diverse companii multinaționale, ca de exemplu competiția Henkel Innovation Challenge unde am câștigat locul II la etapa națională, organizată în luna martie 2012.

Adi Zăbavă

Licențiat în comunicare și relații publice, masterand în comunicare politică, fascinat de tot ce înseamna politică, implicat în proiecte online.  Iubitor de sport, de munte și de apa, fost jucător de fotbal. Îmi dau cu părerea despre comunicarea politică pe www.adizabava.ro

 

 

Adela Brebeanu

Sunt studentă la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice, din cadrul SNSPA. Sunt pasionată de domeniul businessului şi vreau să mă lansez în lumea antreprenoriatului, de aceea am ales să urmez un master în Management şi Comunicare în Afaceri.

Sunt o persoană care iubeşte natura, în special marea, îmi place foarte mult să pictez, să gătesc mâncăruri exotice, să călătoresc şi să descopăr noi culturi. În acelaşi timp mă consider a fi răbdătoare, dar nu ezit niciodată să îmi susţin punctul de vedere asupra lucrurilor şi problemelor în care cred. Sunt inovativă, dinamică, perseverentă, tenace şi devotată, dar, de asemenea, formală, precisă şi uneori prea strictă.

 Irina Botezatu

Comunic, deci exist. Aceasta este motto-ul după care mă ghidez atât în viață cât și în carieră. Sunt studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice la două masterate (nu mi-a ajuns doar unul) cel de Management și Comunicare în Afaceri și cel de Comunicare și Relații Publice.

Mă consider în primul rând loială prietenilor dar și principiilor mele pe care le-am definit de curând, știu să ascult și să mă fac ascultatată iar atunci când eșuez mă critic prea aspru. Însă cum orice dezamăgire poae fi un pas înainte, mă ridic și o iau de la capăt. Îmi place lumea comunicării și conexiunile ei, îmi place să lucrez în acest domeniu plin de seminificații și deseori metaforic. Îmi place cafeaua de dimineață cu un articol de ziar și puțină pagină de Facebook, îmi place socializarea și vreau să cred că încă sunt un copil.

Ana Maria Filip

Numele meu este Ana Maria Filip si sunt studenta la SNSPA, la masteratul de Comunicare politica, anul II. Tot ce am invatat pana in momentul acesta m-a ajutat mult ca sa imi formez un anumit stil de viata. Educatia primita de la parintii mei, invatatorul, profesorii si prietenii a contribuit la modelarea stilului meu, a ceea ce fac de zi cu zi si a comportamentului meu. Sunt o fire ambitioasa, de aceea cam tot ce imi propun reusesc. Desi nu cred in zodii, pot spune ca zodia leu ma caracterizeaza pe deplin pentru ca imi place sa fiu mereu cea care conduce intr-o activitate. De aceea si asa-numita vocatie sau profesie pentru viitor se indreapta catre domeniul politicii, in care, bineinteles ca trebuie sa te afirmi, trebuie sa fii lider si trebuie sa ai mereu un cuvant de spus.

Elena Gavrilă

 Sunt fericita posesoare a unei diplome de absolvire a Facultății de Filosofie din cadrul Universității din București  specializarea Studii Europene, momentan masterandă la Comunicare politică și marketing electoral.  Nu pot să concep să trăiesc fără agitația orașului,  zgomotul urban este muzică pentru urechiile mele dar atunci când vreau să fug muntele sau marea îmi sunt totuna atât timp cât schimb zumzetul urbei cu susuratul apei. Pasiuni numeroase și schimbatoare, iar cea mai mare dintre ele este să trăiesc la cea mai mare intensitate posibilă momentului și condițiilor.

 

Ligia Adam

Licențiată în Relații Publice, masterandă în Comunicare Politică și Marketing Electoral, pasionată de comunicare, strategie și mediul online.

Twitter    Facebook   Blog

Comments are closed.

Subscribe to email feed

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter

Twitter updates

No public Twitter messages.